L’internazionalizzazione delle PMI italiane nel settore alimentare

Maccari, Federico (A.A. 2014/2015) L’internazionalizzazione delle PMI italiane nel settore alimentare. Tesi di Laurea in Economia e gestione delle imprese internazionali, LUISS Guido Carli, relatore Matteo De Angelis, pp. 233. [Master's Degree Thesis]

[img] PDF (Full text)
Restricted to Registered users only

Download (10MB) | Request a copy
[img] PDF (Sintesi)
Restricted to Registered users only

Download (86kB) | Request a copy

Abstract/Index

Il contesto di riferimento. L’internazionalizzazione dell'impresa. Evoluzione dell'export italiano. Ricerca empirica sulle PMI di successo nel settore agroalimentare.

References

Bibliografia: pp. 229-233.

Thesis Type: Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Economics and Business Management (LM-77)
Chair: Economia e gestione delle imprese internazionali
Thesis Supervisor: De Angelis, Matteo
Thesis Co-Supervisor: Leone, Maria Isabella
Academic Year: 2014/2015
Session: Autumn
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 15 Apr 2016 12:17
Last Modified: 15 Apr 2016 12:17
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/16009

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item