Le acquisizioni nel settore alimentare: il caso Ebro Foods-Pasta Garofalo

Galletti, Guido (A.A. 2014/2015) Le acquisizioni nel settore alimentare: il caso Ebro Foods-Pasta Garofalo. Tesi di Laurea in Strategie d'impresa, LUISS Guido Carli, relatore Franco Fontana, pp. 145. [Master's Degree Thesis]

[img]
Preview
PDF (Full text)
Download (2MB) | Preview
[img]
Preview
PDF (Sintesi)
Download (179kB) | Preview

Abstract/Index

Le acquisizioni tra le opzioni strategiche di crescita. Il settore e le sue caratteristiche. Il made in Italy ed il valore del marchio. Il caso Ebro Foods-Garofalo.

References

Bibliografia: pp. 140-141. Sitografia: pp. 142-145.

Thesis Type: Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Economics and Business Management (LM-77)
Chair: Strategie d'impresa
Thesis Supervisor: Fontana, Franco
Thesis Co-Supervisor: Peruffo, Enzo
Academic Year: 2014/2015
Session: Autumn
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 02 May 2016 12:23
Last Modified: 02 May 2016 12:23
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/16106

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item