Il processo innovativo nei mercati tradizionali: il caso RevOILution nel mercato dell’olio d’oliva
Cacurri, Alessandro (A.A. 2015/2016) Il processo innovativo nei mercati tradizionali: il caso RevOILution nel mercato dell’olio d’oliva. Tesi di Laurea in Economia e gestione delle imprese, LUISS Guido Carli, relatore Luca Pirolo, pp. 64. [Bachelor's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
Innovazione come leva competitiva. Olive oil market. Business case RevOILution.
References
Bibliografia: pp. 63-64.
| Thesis Type: | Bachelor's Degree Thesis | 
|---|---|
| Institution: | LUISS Guido Carli | 
| Degree Program: | Bachelor's Degree Programs > Bachelor's Degree Program in Economics and Management (L-18) | 
| Chair: | Economia e gestione delle imprese | 
| Thesis Supervisor: | Pirolo, Luca | 
| Academic Year: | 2015/2016 | 
| Session: | Summer | 
| Deposited by: | Alessandro Perfetti | 
| Date Deposited: | 30 Nov 2016 09:34 | 
| Last Modified: | 30 Nov 2016 09:34 | 
| URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/17380 | 
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
|  | View Item | 


