I vantaggi competitivi del settore alimentare e il caso Ferrero

Simeoni, Paolo (A.A. 2008/2009) I vantaggi competitivi del settore alimentare e il caso Ferrero. Tesi di Laurea in Economia aziendale, LUISS Guido Carli, relatore Fabrizio Di Lazzaro, pp. 76. [Bachelor's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

Il settore alimentare. I vantaggi competitivi del settore alimentare. Il caso Ferrero.

References

Bibliografia e sitografia: pp. 73-76.

Thesis Type: Bachelor's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Bachelor's Degree Programs > Bachelor's Degree Program in Business Administration (17)
Chair: Economia aziendale
Thesis Supervisor: Di Lazzaro, Fabrizio
Academic Year: 2008/2009
Session: Autumn
Deposited by: Maria Teresa Nisticò
Date Deposited: 15 Apr 2011 19:21
Last Modified: 19 May 2015 22:40
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/3360

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item