I vantaggi competitivi del settore alimentare e il caso Ferrero
Simeoni, Paolo (A.A. 2008/2009) I vantaggi competitivi del settore alimentare e il caso Ferrero. Tesi di Laurea in Economia aziendale, LUISS Guido Carli, relatore Fabrizio Di Lazzaro, pp. 76. [Bachelor's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
Il settore alimentare. I vantaggi competitivi del settore alimentare. Il caso Ferrero.
References
Bibliografia e sitografia: pp. 73-76.
Thesis Type: | Bachelor's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | LUISS Guido Carli |
Degree Program: | Bachelor's Degree Programs > Bachelor's Degree Program in Business Administration (17) |
Chair: | Economia aziendale |
Thesis Supervisor: | Di Lazzaro, Fabrizio |
Academic Year: | 2008/2009 |
Session: | Autumn |
Deposited by: | Maria Teresa Nisticò |
Date Deposited: | 15 Apr 2011 19:21 |
Last Modified: | 19 May 2015 22:40 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/3360 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |