Sicurezza informativa, etichetta dei prodotti alimentari: il caso dell'olio d'oliva
D'Alesio, Delia (A.A. 2014/2015) Sicurezza informativa, etichetta dei prodotti alimentari: il caso dell'olio d'oliva. Tesi di Laurea in Diritto agroalimentare, LUISS Guido Carli, relatore Maria Pia Ragionieri, pp. 76. [Single Cycle Master's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
L’informazione nella vendita di alimenti al consumatore. Alcuni rilievi critici. Il caso dell’olio d’oliva.
References
Bibliografia: pp. 73-76.
Thesis Type: | Single Cycle Master's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | LUISS Guido Carli |
Degree Program: | Single Cycle Master's Degree Programs > Single Cycle Master's Degree Program in Law (LMG-01) |
Chair: | Diritto agroalimentare |
Thesis Supervisor: | Ragionieri, Maria Pia |
Thesis Co-Supervisor: | Tamponi, Michele |
Academic Year: | 2014/2015 |
Session: | Extraordinary |
Deposited by: | Alessandro Perfetti |
Date Deposited: | 08 Jun 2016 13:07 |
Last Modified: | 08 Jun 2016 13:07 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/16371 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |