Sicurezza informativa, etichetta dei prodotti alimentari: il caso dell'olio d'oliva

D'Alesio, Delia (A.A. 2014/2015) Sicurezza informativa, etichetta dei prodotti alimentari: il caso dell'olio d'oliva. Tesi di Laurea in Diritto agroalimentare, LUISS Guido Carli, relatore Maria Pia Ragionieri, pp. 76. [Single Cycle Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

L’informazione nella vendita di alimenti al consumatore. Alcuni rilievi critici. Il caso dell’olio d’oliva.

References

Bibliografia: pp. 73-76.

Thesis Type: Single Cycle Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Single Cycle Master's Degree Programs > Single Cycle Master's Degree Program in Law (LMG-01)
Chair: Diritto agroalimentare
Thesis Supervisor: Ragionieri, Maria Pia
Thesis Co-Supervisor: Tamponi, Michele
Academic Year: 2014/2015
Session: Extraordinary
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 08 Jun 2016 13:07
Last Modified: 08 Jun 2016 13:07
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/16371

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item