Innovazione e cambiamento nel settore agroalimentare: il caso Galantino
Logoluso, Roberto (A.A. 2017/2018) Innovazione e cambiamento nel settore agroalimentare: il caso Galantino. Tesi di Laurea in Organizzazione aziendale, LUISS Guido Carli, relatore Americo Cicchetti, pp. 45. [Bachelor's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
Innovazione e cambiamenti. Tipologie strategiche di cambiamento. Il settore agroalimentare. Le strategie di innovazione delle aziende alimentari in Italia. Il frantoio Galantino.
References
Bibliografia: pp. 43-45.
Thesis Type: | Bachelor's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | LUISS Guido Carli |
Degree Program: | Bachelor's Degree Programs > Bachelor's Degree Program in Economics and Management (L-18) |
Chair: | Organizzazione aziendale |
Thesis Supervisor: | Cicchetti, Americo |
Academic Year: | 2017/2018 |
Session: | Summer |
Deposited by: | Alessandro Perfetti |
Date Deposited: | 24 Jan 2019 10:48 |
Last Modified: | 24 Jan 2019 10:48 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/22086 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |