Innovazione e cambiamento nel settore agroalimentare: il caso Galantino

Logoluso, Roberto (A.A. 2017/2018) Innovazione e cambiamento nel settore agroalimentare: il caso Galantino. Tesi di Laurea in Organizzazione aziendale, LUISS Guido Carli, relatore Americo Cicchetti, pp. 45. [Bachelor's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

Innovazione e cambiamenti. Tipologie strategiche di cambiamento. Il settore agroalimentare. Le strategie di innovazione delle aziende alimentari in Italia. Il frantoio Galantino.

References

Bibliografia: pp. 43-45.

Thesis Type: Bachelor's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Bachelor's Degree Programs > Bachelor's Degree Program in Economics and Management (L-18)
Chair: Organizzazione aziendale
Thesis Supervisor: Cicchetti, Americo
Academic Year: 2017/2018
Session: Summer
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 24 Jan 2019 10:48
Last Modified: 24 Jan 2019 10:48
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/22086

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item