La strategia di internazionalizzazione nell’industria agroalimentare: il caso pasta Mancini

Bracalente, Diego (A.A. 2017/2018) La strategia di internazionalizzazione nell’industria agroalimentare: il caso pasta Mancini. Tesi di Laurea in Economia e gestione delle imprese (management), LUISS Guido Carli, relatore Franco Fontana, pp. 156. [Single Cycle Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

La strategia di internazionalizzazione. Made in Italy e PMI nel settore agroalimentare e della pasta. Le strategie di internazionalizzazione di Pasta Mancini: la sfida degli U.S.A.

References

Bibliografia e sitografia: pp. 144-156.

Thesis Type: Single Cycle Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Single Cycle Master's Degree Programs > Single Cycle Master's Degree Program in Law (LMG-01)
Chair: Economia e gestione delle imprese (management)
Thesis Supervisor: Fontana, Franco
Thesis Co-Supervisor: Mosco, Gian Domenico
Academic Year: 2017/2018
Session: Autumn
Deposited by: Marco Salvati
Date Deposited: 06 Mar 2019 16:13
Last Modified: 06 Mar 2019 16:13
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/22400

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item