La strategia di internazionalizzazione nell’industria agroalimentare: il caso pasta Mancini
Bracalente, Diego (A.A. 2017/2018) La strategia di internazionalizzazione nell’industria agroalimentare: il caso pasta Mancini. Tesi di Laurea in Economia e gestione delle imprese (management), LUISS Guido Carli, relatore Franco Fontana, pp. 156. [Single Cycle Master's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
La strategia di internazionalizzazione. Made in Italy e PMI nel settore agroalimentare e della pasta. Le strategie di internazionalizzazione di Pasta Mancini: la sfida degli U.S.A.
References
Bibliografia e sitografia: pp. 144-156.
Thesis Type: | Single Cycle Master's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | LUISS Guido Carli |
Degree Program: | Single Cycle Master's Degree Programs > Single Cycle Master's Degree Program in Law (LMG-01) |
Chair: | Economia e gestione delle imprese (management) |
Thesis Supervisor: | Fontana, Franco |
Thesis Co-Supervisor: | Mosco, Gian Domenico |
Academic Year: | 2017/2018 |
Session: | Autumn |
Deposited by: | Marco Salvati |
Date Deposited: | 06 Mar 2019 16:13 |
Last Modified: | 06 Mar 2019 16:13 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/22400 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |