Efficacia nel comunicare healthiness del prodotto: un’analisi dei sistemi di etichettatura nutrizionale front-of-pack

D'Amico, Francesco (A.A. 2022/2023) Efficacia nel comunicare healthiness del prodotto: un’analisi dei sistemi di etichettatura nutrizionale front-of-pack. Tesi di Laurea in Research methodology for marketing, Luiss Guido Carli, relatore Carmela Donato, pp. 138. [Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

Analisi della letteratura. Food healthiness. Nutri-score. Etichette "FOP" a indicatore numerico. Informazioni visive vs informazioni verbali. Perceptual fluency. Formulazione delle ipotesi. Metodologia. Pre-test. Studio sperimentale. Post-test. Discussione generale e implicazioni.

References

Bibliografia: pp. 116-126.

Thesis Type: Master's Degree Thesis
Institution: Luiss Guido Carli
Degree Program: Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Marketing (LM-77)
Chair: Research methodology for marketing
Thesis Supervisor: Donato, Carmela
Thesis Co-Supervisor: Querini, Marco
Academic Year: 2022/2023
Session: Summer
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 25 Jan 2024 15:11
Last Modified: 25 Jan 2024 15:11
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/37744

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item