Veg-economy: fondamenti, realtà e prospettive dell’impresa “senza crudeltà”

Seclì, Roberta (A.A. 2006/2007) Veg-economy: fondamenti, realtà e prospettive dell’impresa “senza crudeltà”. Tesi di Laurea in Filosofia dell'impresa, LUISS Guido Carli, relatore Gianfranco Pellegrino, pp. 174. [Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

L’inaccettabilità etica dello sfruttamento degli animali. Altri motivi per diventare vegani. Lo stato dell’arte. Prospettive.

References

Bibliografia e sitografia: pp. 170-174.

Thesis Type: Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Master's Degree Programs > Master's Degree Program in International Relations (70/S)
Chair: Filosofia dell'impresa
Thesis Supervisor: Pellegrino, Gianfranco
Thesis Co-Supervisor: Felice, Flavio
Academic Year: 2006/2007
Session: Extraordinary
Deposited by: Maria Teresa Nisticò
Date Deposited: 04 Mar 2011 21:37
Last Modified: 19 May 2015 22:33
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/1795

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item