Veg-economy: fondamenti, realtà e prospettive dell’impresa “senza crudeltà”
Seclì, Roberta (A.A. 2006/2007) Veg-economy: fondamenti, realtà e prospettive dell’impresa “senza crudeltà”. Tesi di Laurea in Filosofia dell'impresa, LUISS Guido Carli, relatore Gianfranco Pellegrino, pp. 174. [Master's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
L’inaccettabilità etica dello sfruttamento degli animali. Altri motivi per diventare vegani. Lo stato dell’arte. Prospettive.
References
Bibliografia e sitografia: pp. 170-174.
Thesis Type: | Master's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | LUISS Guido Carli |
Degree Program: | Master's Degree Programs > Master's Degree Program in International Relations (70/S) |
Chair: | Filosofia dell'impresa |
Thesis Supervisor: | Pellegrino, Gianfranco |
Thesis Co-Supervisor: | Felice, Flavio |
Academic Year: | 2006/2007 |
Session: | Extraordinary |
Deposited by: | Maria Teresa Nisticò |
Date Deposited: | 04 Mar 2011 21:37 |
Last Modified: | 19 May 2015 22:33 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/1795 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |