Internazionalizzazione e crescita dell'impresa: le caratteristiche del gruppo Ferrero

D'Addessi, Adriano (A.A. 2007/2008) Internazionalizzazione e crescita dell'impresa: le caratteristiche del gruppo Ferrero. Tesi di Laurea in Strategie d'impresa, LUISS Guido Carli, relatore Franco Fontana, pp. 86. [Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

L’internazionalizzazione nel settore alimentare. Ferrero e il Business dolciario. Il segmento creme. Importanza dell’espansione estera.

References

Bibliografia: pp. 85-86.

Thesis Type: Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Economics and Business Management (84/S)
Chair: Strategie d'impresa
Thesis Supervisor: Fontana, Franco
Thesis Co-Supervisor: Manzocchi, Stefano
Academic Year: 2007/2008
Session: Extraordinary
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 11 Apr 2011 15:01
Last Modified: 19 May 2015 22:39
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/3159

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item