Internazionalizzazione e crescita dell'impresa: le caratteristiche del gruppo Ferrero
D'Addessi, Adriano (A.A. 2007/2008) Internazionalizzazione e crescita dell'impresa: le caratteristiche del gruppo Ferrero. Tesi di Laurea in Strategie d'impresa, LUISS Guido Carli, relatore Franco Fontana, pp. 86. [Master's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
L’internazionalizzazione nel settore alimentare. Ferrero e il Business dolciario. Il segmento creme. Importanza dell’espansione estera.
References
Bibliografia: pp. 85-86.
Thesis Type: | Master's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | LUISS Guido Carli |
Degree Program: | Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Economics and Business Management (84/S) |
Chair: | Strategie d'impresa |
Thesis Supervisor: | Fontana, Franco |
Thesis Co-Supervisor: | Manzocchi, Stefano |
Academic Year: | 2007/2008 |
Session: | Extraordinary |
Deposited by: | Alessandro Perfetti |
Date Deposited: | 11 Apr 2011 15:01 |
Last Modified: | 19 May 2015 22:39 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/3159 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |