La tutela giuridica dei prodotti agroalimentari

Leone, Maria Auxiliadora (A.A. 2007/2008) La tutela giuridica dei prodotti agroalimentari. Tesi di Laurea in Diritto commerciale 2, LUISS Guido Carli, relatore Gustavo Ghidini, pp. 183. [Single Cycle Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

La tutela giuridica internazionale e comunitaria dei prodotti agroalimentari. La normativa nazionale; profili penali e civili a difesa del "made in Italy". La tutela giuridica delle DOP e IGP: quadro giuridico e problematiche connesse. Strumenti giuridici a tutela del consumatore nel diritto agroalimentare.

Thesis Type: Single Cycle Master's Degree Thesis
Institution: LUISS Guido Carli
Degree Program: Single Cycle Master's Degree Programs > Single Cycle Master's Degree Program in Law (LMG-01)
Chair: Diritto commerciale 2
Thesis Supervisor: Ghidini, Gustavo
Thesis Co-Supervisor: Marzano, Paolo
Academic Year: 2007/2008
Session: Extraordinary
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 28 Jul 2011 14:48
Last Modified: 19 May 2015 22:55
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/5880

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item