Food, pleasure and consumer well-being

Romano, Luca (A.A. 2018/2019) Food, pleasure and consumer well-being. Tesi di Laurea in Gestione del prodotto e della marca, Luiss Guido Carli, relatore Marco Francesco Mazzù, pp. 109. [Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

Cause di una cattiva alimentare. Malattie legate all'alimentazione. Healthy eating. Lo storytelling nel food. Scopo della ricerca. Presentazione dello studio: obiettivi e ipotesi.

References

Bibliografia e sitografia: pp. 88-96.

Thesis Type: Master's Degree Thesis
Institution: Luiss Guido Carli
Degree Program: Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Marketing (LM-77)
Chair: Gestione del prodotto e della marca
Thesis Supervisor: Mazzù, Marco Francesco
Thesis Co-Supervisor: Tauriello, Francesca
Academic Year: 2018/2019
Session: Extraordinary
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 31 Jul 2020 10:47
Last Modified: 31 Jul 2020 10:47
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/26952

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item