Food, pleasure and consumer well-being
Romano, Luca (A.A. 2018/2019) Food, pleasure and consumer well-being. Tesi di Laurea in Gestione del prodotto e della marca, Luiss Guido Carli, relatore Marco Francesco Mazzù, pp. 109. [Master's Degree Thesis]
Full text for this thesis not available from the repository.
Abstract/Index
Cause di una cattiva alimentare. Malattie legate all'alimentazione. Healthy eating. Lo storytelling nel food. Scopo della ricerca. Presentazione dello studio: obiettivi e ipotesi.
References
Bibliografia e sitografia: pp. 88-96.
Thesis Type: | Master's Degree Thesis |
---|---|
Institution: | Luiss Guido Carli |
Degree Program: | Master's Degree Programs > Master's Degree Program in Marketing (LM-77) |
Chair: | Gestione del prodotto e della marca |
Thesis Supervisor: | Mazzù, Marco Francesco |
Thesis Co-Supervisor: | Tauriello, Francesca |
Academic Year: | 2018/2019 |
Session: | Extraordinary |
Deposited by: | Alessandro Perfetti |
Date Deposited: | 31 Jul 2020 10:47 |
Last Modified: | 31 Jul 2020 10:47 |
URI: | https://tesi.luiss.it/id/eprint/26952 |
Downloads
Downloads per month over past year
Repository Staff Only
View Item |