La disciplina giuridica del vino quale alimento

De Santis, Maria Adelaide (A.A. 2017/2018) La disciplina giuridica del vino quale alimento. Tesi di Laurea in Diritto agroalimentare, Luiss Guido Carli, relatore Maria Pia Ragionieri, pp. 150. [Single Cycle Master's Degree Thesis]

Full text for this thesis not available from the repository.

Abstract/Index

Il vino dalle origini ai nostri giorni. Il vino come alimento: implicazioni giuridiche di una nozione scientifica. La legislazione vitivinicola in Italia. La disciplina positiva nella legislazione comunitaria. Le menzioni geografiche. Vitigni e vini di qualità. Le nuove frontiere del biologico.

References

Bibliografia: pp. 145-148. Sitografia: pp. 149-150.

Thesis Type: Single Cycle Master's Degree Thesis
Institution: Luiss Guido Carli
Degree Program: Single Cycle Master's Degree Programs > Single Cycle Master's Degree Program in Law (LMG-01)
Chair: Diritto agroalimentare
Thesis Supervisor: Ragionieri, Maria Pia
Thesis Co-Supervisor: Tamponi, Michele
Academic Year: 2017/2018
Session: Extraordinary
Deposited by: Alessandro Perfetti
Date Deposited: 06 Jun 2019 10:27
Last Modified: 06 Jun 2019 10:27
URI: https://tesi.luiss.it/id/eprint/23688

Downloads

Downloads per month over past year

Repository Staff Only

View Item View Item